Viziune și Misiune

Desen ViziuneVIZIUNEA

Centrului ADLER:

ÎMPREUNĂ CREĂM, CONTRIBUIM și STRĂLUCIM

pentru VIAȚĂ

 

  MISIUNEA

Centrului ADLER:

Creștem, dezvoltăm, educăm oameni responsabili, proactivi și consecvenți.

Susținem o lume în care oamenii încurajați formează comunități responsabile pentru o viață sănătoasă și în care fiecare ființă știe că este unică și semnificativă în creșterea unei lumi integre, autentice și conștiente.

Centrul Internațional pentru Resurse și Formare ALFRED ADLER își propune să fie un ambasador dedicat principiilor adleriene, să fie un pol al resurselor de dezvoltare profesională continuă și de dezvoltare personală pentru a sprijini o dezvoltare holistă a oamenilor și o evoluție pozitivă a societății.

Valorile noastre sunt: autenticitatea, libertatea, responsabilitatea, încrederea, transformarea, încurajarea, respectul, cooperarea, curajul și acceptarea. Adina si Ramona au fost nucleul inițial. De la fondarea în 2013, Centrului Adler i s-au alăturat alte ființe minunate, iar împreună construim spre mai mulți … cu inima deschisă.

Scopul Centrului Adler este promovarea și dezvoltarea psihologiei umaniste în general și a psihologiei și psihoterapiei adleriene /individuale în special, oferirea de servicii de formare profesională la standarde înalte de responsabilitate, promovarea principiilor umaniste si democratice si sprijinirea indivizilor pentru evoluție personală spre o viață sănătoasă și o dezvoltare holistă.

Fondatorii Centrului sunt:

  • Ramona Andrei, psiholog, psihoterapeut adlerian și coach adlerian în supervizare, formator și supervizor
  • Adina Voinea, psiholog, psihoterapeut adlerian și coach adlerian în supervizare, formator și supervizor
 

Newsletter