Programe de training

Programele noastre de formare vin în întâmpinarea nevoii fiecăruia dintre voi în ce privește dezvoltarea continuă cât și în întâmpinarea a ceea ce noi considerăm ca fiind vital în existența unei comunități: interesul social. Educația continuă are un rol fundamental în dezvoltarea și în menținerea atât a ta ca și individualitate dar și a comunităților din care faci parte.

Munca lui Adler stă la baza Psihologiei Umaniste. Această bază este preluată ca și fundament de alte teorii și psihologii precum teoria lui Maslow (piramida nevoilor), psihodrama, constelațiile de familie, psihologia pozitivă, psihologia integrativă.

Programele noastre de formare sunt direcționate către a obține acele schimbări de care ai nevoie fie la nivel individual sau de echipă, fie la nivel de organizație sau comunitate funcție de particularitățile fiecărui individ, fiecărei echipe, fiecărei organizații sau fiecărei comunități. Nu aplicăm modele, pentru că modelele se axează pe rezultate de suprafață, care nu aduc schimbarea și rezultatele necesare pe termen mediu și lung. Nu ne axăm doar pe schimbarea de atitudine, deoarece este o schimbare ușor reversibilă. Te putem însă sprijin să crești și să evoluezi astfel încât să îți atingi potențialul și să îl manifești pe deplin. Vă putem sprijini la nivel de echipe, organizații, comunități fiind orientați atât pe definirea și atingerea obiectivelor și implict rezultatelor cât și pe manifestarea intersului social. Unul dintre conceptele cheie ale lui Adler este interesul social. "Interesul social" provine din cuvântul german “Gemeinschaftsgefuhl,” care se traduce ca și "senzație (trăire) de comunitate" în opoziție cu interesele sau îngrijorările individuale.

Poate principiul care surprinde cel mai bine munca lui Adler este principiul mișcării. Acest principiu afirmă că din momentul în care suntem concepuți ne mișcăm prin timp și circumstanțe schimbătoare, având preferința de a crea bucurie și validare (recunoaștere) și de a evita suferința și povara provocărilor. Sunt poate multe programe de training pe care le poți alege. Majoritatea acestor programe folosesc bucați din teoria lui Adler fără să știe că fac acest lucru. Noi suntem aici să ne asigurăm că aducem totul împreună!

Newsletter